Επισκευη σερβοκινητηρων

Έχετε έναν ελαττωματικό σερβοκινητήρα; Η αγορά καινούριου σερβοκινητήρα, συχνά, είναι μια μεγάλη επένδυση. Γι’ αυτό, προτιμήστε τη λύση της επισκευής, καθώς είναι πιο οικονομική και βιώσιμη.

Αφού καθαριστεί ο κινητήρας και διαγνωστεί το ελάττωμα, θα λάβετε μια μη δεσμευτική προσφορά τιμής. Η βασική επισκευή συνίσταται στην αντικατάσταση των εδράνων και τον καθαρισμό / την ανακατασκευή του περιβλήματος, εφόσον απαιτείται. Ανάλογα με τα ελαττωματικά εξαρτήματα, μετά τη διάγνωση, επισκευάζονται/αντικαθίστανται τα ακόλουθα εξαρτήματα:

  • Μονάδα ελέγχου απόκρισης σε μορφή κωδικοποιητή / συσκευής ανάλυσης / ταχογράφου
  • Φρένο
  • Ρότορας (ζυγοστάθμιση)
  • Περίβλημα
  • Άξονες ρότορα (αποκατάσταση ζημιών)
  • Ανεμιστήρες
  • Σύστημα μετάδοσης

Υψηλής ποιότητας επισκευές σερβοκινητήρων

Οι τεχνικοί του Τμήματος Σερβοκινητήρων μας είναι πλήρως εξειδικευμένοι στις εργασίες επισκευής, ανακατασκευής, ρύθμισης και δοκιμής σερβοκινητήρων οποιασδήποτε μάρκας ή τύπου. Οι εξαιρετικά σύγχρονοι εργαστηριακοί χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με προηγμένα μετρητικά εργαλεία για τη διεξαγωγή διεξοδικών δοκιμών στους επισκευασμένους σερβοκινητήρες. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ακολουθώντας ένα καθορισμένο πρωτόκολλο.

Servo motor repair

Επείγουσες επισκευές

Διακόπηκε η παραγωγή σας εξαιτίας ελαττωματικών ηλεκτρονικών; Οι επείγουσες επισκευές εξασφαλίζουν ότι η παραγωγική διαδικασία σας θα ξαναρχίσει το συντομότερο δυνατό.

“Χωρίς αποκατάσταση δεν καταβάλλεται πληρωμή”

Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται με βάση τη φιλοσοφία “χωρίς αποκατάσταση δεν καταβάλλεται πληρωμή”. Αυτό σημαίνει ότι, εάν η επισκευή σας δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο pυθμιστές στροφών επιστρέφεται ή απορρίπτεται με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς να επιβαρυνθείτε με καμία απολύτως χρέωση.

Στείλτε τον ελαττωματικό σερβοκινητήρα σας στην UNIS Group!

Θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει για σας η UNIS Group; Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που σας προσφέρουμε.

Επικοινωνια