Βιομηχανικα εργα

Η UNIS Group διαθέτει Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε&Α), το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά με σκοπό την επίλυση τεχνικών προβλημάτων εξειδικευμένης φύσης. Οι έμπειροι τεχνικοί μας ξεκινούν τα έργα που αναλαμβάνουν, πάντα, σε συνεργασία με τον πελάτη. Τα έργα αυτά παρουσιάζουν εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ως προς το αντικείμενό τους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.

Επανασχεδιασμός υπαρχόντων ηλεκτρονικών

Η UNIS Group παράγει εξατομικευμένα ηλεκτρονικά (που βρίσκονται στο τέλος του κύκλου ζωής τους) με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Αυτό σας απαλλάσσει από την ανάγκη να επενδύσετε στην αγορά ενός ολοκαίνουριου συστήματος. Αντί αυτού, εμείς πραγματοποιούμε τροποποιήσεις στα ηλεκτρονικά του αξιόπιστου μηχανήματος που ήδη διαθέτετε και εξασφαλίζουμε ότι θα παραμείνει σε άριστη λειτουργική κατάσταση.

Επιπλέον, εάν τα ηλεκτρονικά που χρειάζεστε έχουν αποσυρθεί πλέον από την αγορά λόγω παλαιότητας, η UNIS Group μπορεί να διενεργήσει μια λεπτομερή ανάλυση και να τα επανασχεδιάσει για λογαριασμό σας.

Ανάπτυξη ειδικών συστημάτων δοκιμών

Κατόπιν απαίτησης του πελάτη, κατασκευάζουμε, επίσης, συστήματα δοκιμών, τα οποία μας επιτρέπουν να υποβάλλουμε σε διεξοδικές δοκιμές κάθε είδους εξειδικευμένες επισκευές που έχουν προγραμματιστεί για έναν πελάτη, στο τμήμα Ε&Α μας, εκ των προτέρων.

Επιπλέον, ένα πρόβλημα που απαντάται κάποιες φορές αναφορικά με τις διάφορες μονάδες είναι το γεγονός ότι τα δεδομένα σύνδεσης ή/και τα στοιχεία ελέγχου του λογισμικού είναι άγνωστα. Μπορούμε να σχεδιάσουμε δοκιμές και για αυτές τις περιπτώσεις, έτσι ώστε οι μονάδες να είναι σε θέση να δοκιμαστούν αποτελεσματικά.

Έχετε κάποιο εξειδικευμένο έργο ή κάποιο πρόβλημα στο περιβάλλον παραγωγής σας; Η UNIS Group θα χαρεί να σας βοηθήσει να βρείτε τη λύση. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση. Οι τεχνικοί μας είναι στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή.