Δοκιμές ηλεκτρονικών

Τα βιομηχανικά ηλεκτρονικά που επισκευάζονται και πωλούνται, εφόσον είναι δυνατό, υποβάλλονται σε σχολαστικές δοκιμές. Η UNIS Group έχει στη διάθεσή της πάνω από 300 συστήματα δοκιμών για ένα ευρύ φάσμα μαρκών και τύπων.

Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι ότι τα βιομηχανικά ηλεκτρονικά σας είναι πλήρως λειτουργικά, η UNIS Group μπορεί να τα υποβάλει σε δοκιμές για λογαριασμό σας. Όταν τα αποτελέσματα των δοκιμών δείξουν ότι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα είναι ελαττωματικό, μπορείτε να επιλέξετε, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό, να επιτρέψετε στη UNIS Group να το επισκευάσει.

Επιπλέον, το αποτέλεσμα της δοκιμής μπορεί να καταδείξει ότι τα ηλεκτρονικά δεν είναι ελαττωματικά μεν, αλλά κάποια ευαίσθητα στο χρόνο εξαρτήματα εμφανίζουν σημάδια φθοράς από τη χρήση. Στην περίπτωση αυτή, η UNIS Group συστήνει την πραγματοποίηση προληπτικής συντήρησης.

Ενδιαφέρεστε για δοκιμή των ηλεκτρονικών σας;

Εξακολουθούν να λειτουργούν σωστά τα βιομηχανικά ηλεκτρονικά σας; Αναθέστε τη δοκιμή λειτουργίας τους στη UNIS Group. Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση και ζητήστε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που σας προσφέρουμε.