Επείγουσες επισκευές

Διακόπηκε η παραγωγή σας εξαιτίας ελαττωματικών ηλεκτρονικών; Οι επείγουσες επισκευές εξασφαλίζουν ότι η παραγωγική διαδικασία σας θα ξαναρχίσει το συντομότερο δυνατό.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας επειγουσών επισκευών

  • Η UNIS Group ξεκινά την επισκευή των ελαττωματικών ηλεκτρονικών άμεσα με την παραλαβή τους
  • Οι επείγουσες επισκευές είναι δυνατό να εκτελεστούν και μετά το πέρας των εργάσιμων ωρών, καθώς και τα σαββατοκύριακα
  • Η υπηρεσία λειτουργεί καθημερινά, όλο το 24ωρο

Δυνατότητες ανταλλαγής

Πριν από το χειρισμό του αιτήματός σας για επείγουσα επισκευή, η UNIS Group ελέγχει εάν υπάρχουν στο απόθεμα ανταλλακτικά για τα προς επισκευή ηλεκτρονικά σας. Εάν υπάρχουν, έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε την εναλλακτική λύση της ανταλλαγής. Έτσι, θα προμηθευτείτε μια μονάδα σε άριστη λειτουργική κατάσταση απευθείας από το απόθεμα.

Συμβόλαιο απόκρισης

Η UNIS Group προσφέρει αυτήν την υπηρεσία σε καθημερινή βάση, όλο το 24ωρο, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής της παραγωγής σας. Με πρόσθετη χρέωση, επείγουσες επισκευές είναι δυνατό να εκτελεστούν και μετά το πέρας των εργάσιμων ωρών, καθώς και τα Σαββατοκύριακα. Με ένα συμβόλαιο απόκρισης, μπορείτε να μειώσετε / ελαχιστοποιήσετε αυτό το επιπλέον κόστος.

Αίτημα για επισκευή ελαττωματικών ηλεκτρονικών

Έχετε ελαττωματικά ηλεκτρονικά που χρειάζονται επισκευή επειγόντως; Επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου +302 102 83 07 77 και μάθετε ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές.