Επιλογεσ συμβολαιου

Οι επιλογές συμβολαίου μάς δίνουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, αποφασίζετε σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της UNIS Group ποια μορφή συμβολαίου ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Εμείς θα σας στείλουμε μια προσφορά με βάση τη λίστα εξαρτημάτων που έχετε ζητήσει.

Είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες επιλογές:

Συμβόλαιο απόκρισης

Με το συμβόλαιο αυτό, είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά όλο το 24ωρο, σε περίπτωση εμφάνισης ελαττωμάτων στον εξοπλισμό σας. Για εμάς, η δουλειά σας έχει τη μεγαλύτερη προτεραιότητα από οποιεσδήποτε άλλες δουλειές. Μόλις παραλάβουμε το ελαττωματικό σας εξάρτημα, η UNIS Group θα ξεκινήσει την επισκευή του εντός 4 ωρών. Με ένα συμβόλαιο απόκρισης, μπορείτε να μειώσετε / ελαχιστοποιήσετε οποιοδήποτε επιπρόσθετο κόστος.

Συμβόλαιο αποθέματος (κρίσιμο απόθεμα)

Η UNIS Group μπορεί να σας εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών με βάση μια λίστα κρίσιμου αποθέματος που μας παρέχετε εσείς. Το ανταλλακτικό που χρειάζεστε μπορεί να σας παραδοθεί μέσα σε 24 ώρες. Επιπλέον, με επιπρόσθετη χρέωση, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πιο γρήγορη παράδοση. Τα εξαρτήματα είναι διαθέσιμα για εσάς άμεσα, ανά πάσα στιγμή, καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος στην περίπτωση μιας απρογραμμάτιστης διακοπής της παραγωγής σας εξαιτίας ελαττωματικών βιομηχανικών ηλεκτρονικών.

Το κόστος του συμβολαίου εξαρτάται από τη λίστα εξαρτημάτων που μας παρέχετε.

Τα πλεονεκτήματά σας:

  • Ανταλλαγή του ελαττωματικού εξαρτήματος εντός 24 ωρών
  • Ελαχιστοποίηση των εξόδων σας σε περίπτωση βλάβης εξοπλισμού
  • Αναβολή της αναγκαιότητας πραγματοποίησης επενδύσεων για καινούριο εξοπλισμό εκ μέρους σας
  • Οφέλη από την παράταση της χρήσης της τρέχουσας γραμμής παραγωγής ή του τρέχοντος μηχανήματός σας
  • Ασφαλής τεχνική εξυπηρέτηση

Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος σε περίπτωση διακοπής της παραγωγής σας εξαιτίας ελαττωματικών βιομηχανικών ηλεκτρονικών.

Ενδιαφέρεστε;

Εάν ενδιαφέρεστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις διαθέσιμες επιλογές.