Καθαρισμος ηλεκτρονικών

Στις βιομηχανικές λειτουργικές διαδικασίες, τα ηλεκτρονικά εκτίθενται σε ρύπους, υγρασία και άλλους “κινδύνους” που μπορούν να μειώσουν την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού. Οι διάφοροι ρύποι μπορούν, επίσης, να προκαλέσουν προβλήματα στην παραγωγική διαδικασία ή ακόμα και να έχουν αρνητικές επιπτώσεις και στο ίδιο το τελικό προϊόν. Για τους λόγους αυτούς, είναι απολύτως αναγκαίος ο επαγγελματικός καθαρισμός των ευαίσθητων εξαρτημάτων. Η UNIS Group διαθέτει ιδιόκτητο ειδικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό των ηλεκτρονικών σας. Εφόσον είναι δυνατό, το εξάρτημα υποβάλλεται σε δοκιμές μετά τον καθαρισμό.

Η διαδικασία εν συντομία:

Στέλνετε τα βιομηχανικά ηλεκτρονικά σας σε εμάς.

  1. Αποσυναρμολογούμε τον εξοπλισμό και απομονώνουμε τα εξαρτήματα προς καθαρισμό.
  2. Το ειδικό “πλυντήριο”, που είναι γεμάτο με υγρό καθαρισμού, χρησιμοποιεί δονήσεις μέσω υπερήχων για το διαχωρισμό των ρύπων από το εξάρτημα.
  3. Στη συνέχεια, ξεπλένουμε πολύ καλά το εξάρτημα σε ένα ειδικό λουτρό απιονισμένου νερού.
  4. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από το μέγεθος των ηλεκτρονικών
  5. Τα αποσυναρμολογημένα ηλεκτρονικά επανασυναρμολογούνται..
  6. Όλα τα ηλεκτρονικά που καθαρίζονται από τη UNIS Group, στη συνέχεια, δοκιμάζονται πολύ προσεκτικά, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι λειτουργούν 100%.
  7. Κατόπιν, το εξάρτημα συσκευάζεται προσεκτικά και επιστρέφεται σε εσάς.

Ενδιαφέρεστε για καθαρισμό των ηλεκτρονικών σας;

Έχετε βιομηχανικά ηλεκτρονικά που δεν λειτουργούν σωστά στην παραγωγική διαδικασία; Ή θέλετε να παρατείνετε την ωφέλιμη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών σας; Αναθέστε σε εμάς τον καθαρισμό των ηλεκτρονικών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση και ζητήστε να ενημερωθείτε για τις επιλογές που σας προσφέρουμε.

Πριν > μετά

 Cleaning industrial electronics