Κυκλική από τη βάση

Το μέλλον μας είναι κυκλικό – όλοι μας συμφωνούμε σε αυτό εν έτει 2020. Ωστόσο, στη UNIS Group, αυτό το γνωρίζουμε εδώ και πολύ περισσότερο καιρό: ο πυρήνας των υπηρεσιών μας αντέχει στο χρόνο και είναι κυκλικός. Από το 1984, διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο μπορούν να συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα υπάρχοντα συστήματά τους για όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να μην αναγκάζονται να επενδύουν σε νέα συστήματα. Επισκευάζουμε ελαττωματικά ηλεκτρονικά και, εάν κάποια εξαρτήματα δεν είναι πλέον διαθέσιμα, συζητάμε με τον πελάτη με στόχο την εξεύρεση συμβατών εναλλακτικών λύσεων.

Συμβάλλουμε στη διασφάλιση μιας κυκλικής βιομηχανίας, επειδή δίνουμε «δεύτερη ζωή» σε απαρχαιωμένα ή ελαττωματικά ηλεκτρονικά και τα επαναχρησιμοποιούμε στην παραγωγική διαδικασία.

Η UNIS Group δίνει «δεύτερη ζωή» στα ελαττωματικά ηλεκτρονικά σας! Η UNIS Group προσφέρει μια βιώσιμη υπηρεσία επισκευής, προκειμένου να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του βιομηχανικού εξοπλισμού σας. Επιπλέον, πάντα μας ενδιαφέρει η απόκτηση νέων και μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών. Όμως, μπορείτε επίσης να παραδώσετε τα ελαττωματικά ηλεκτρονικά σας σε εμάς! Επαναχρησιμοποιούμε τα υλικά στο μέγιστο δυνατό βαθμό και ανακυκλώνουμε με υπεύθυνο τρόπο τα εξαρτήματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον. Έτσι, συμβάλλουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου και τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Θα θέλατε να μας βοηθήσετε στην επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος και μιας κυκλικής βιομηχανίας; Επικοινωνήστε μαζί μας.