Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να υπολογίζετε ότι θα παραλάβετε τον επισκευασμένο εξοπλισμό σας εντός 2-4 εβδομάδων. Πρακτικά όλες οι επισκευές (ποσοστό περίπου 70%) ολοκληρώνονται μέσα σε 2-4 εβδομάδες από τη στιγμή της επιβεβαίωσης της εντολής επισκευής. Το γεγονός ότι ορισμένες επισκευές διαρκούν περισσότερο χρόνο οφείλεται, κατά κύριο λόγο, σε καθυστερήσεις στους χρόνους παραλαβής των απαιτούμενων εξαρτημάτων.

 

Η UNIS Group μπορεί να σας προσφέρει μια λύση με την εκτέλεση επειγουσών επισκευών. Η UNIS Group ξεκινά την επισκευή των ελαττωματικών εξαρτημάτων άμεσα με την παραλαβή τους. Εάν ένα ανταλλακτικό είναι διαθέσιμο στο απόθεμα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την υπηρεσία ανταλλαγής μας. Στην περίπτωση αυτή, το λειτουργικό εξάρτημα θα σας αποσταλεί αμέσως, απευθείας από το απόθεμά μας. Η UNIS Group καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, καθημερινά όλο το 24ωρο, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής της παραγωγής σας. Με πρόσθετη χρέωση, επείγουσες επισκευές είναι δυνατό να εκτελεστούν και μετά το πέρας των εργάσιμων ωρών, καθώς και τα σαββατοκύριακα. Εάν έχετε συμβόλαιο απόκρισης, δεν επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες χρεώσεις για επείγουσες ανταλλαγές ή επισκευές (αυτό ισχύει για τις πρώτες 6 επείγουσες επισκευές).

Λαμβάνετε εγγύηση με διάρκεια έως και 2 έτη για επισκευές, πωλήσεις και ανταλλαγές.

Ναι, μπορείτε να δείτε το απόθεμά μας στην ιστοσελίδα μας, η οποία ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Η UNIS Group τηρεί ένα εκτενές απόθεμα ανταλλακτικών: πάνω από 150.000 ανταλλακτικά και 18.000 μοναδικά εξαρτήματα. Επιπλέον, καινούρια ηλεκτρονικά, καθώς και μεταχειρισμένα εξαρτήματα, εξοπλισμό που έχει υποβληθεί σε δοκιμές και πολλά εξαρτήματα που βρίσκονται στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Το απόθεμά μας:

Η UNIS Group επισκευάζει βιομηχανικά ηλεκτρονικά: PLC, ρυθμιστές στροφών, ηλεκτρονικά ρομποτικών μηχανισμών, τροφοδοτικά, οθόνες, σερβοκινητήρες, CNC, συσκευές προγραμματισμού και βιομηχανικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Η UNIS Group επισκευάζει ηλεκτρονικό εξοπλισμό ανεξαρτήτως μάρκας και διαθέτει πολυετή εμπειρία με προϊόντα μιας μεγάλης γκάμας κατασκευαστών, όπως:

Siemens, Lenze, ABB, Texas Instruments, Philips, Danfoss, Indramat, Kuka, Omron, Mitsubishi, Telemecanique, Modicon, Allen-Bradley, Fanuc en SEW.