Εγγύηση με διάρκεια έως και 2 έτη

Επείγουσες επισκευές

«Χωρίς αποκατάσταση δεν καταβάλλεται πληρωμή»

150.000 ανταλλακτικά

Ρυθμιστές στροφών

Αναζήτησης: {{productSearch}}

Ρυθμιστές στροφών

Τι είναι ο ρυθμιστής στροφών;

Ο ρυθμιστής στροφών, γνωστός και ως ελεγκτής συχνότητας, χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της ταχύτητας περιστροφής ενός ηλεκτροκινητήρα. Χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή συχνότητας, μπορείτε να ρυθμίζετε τις περιστροφές του άξονα (δηλ. την ταχύτητα περιστροφής ή απλώς, τις στροφές) ενός κινητήρα. Αυξάνοντας τη συχνότητα, ο άξονας (ρότορας) του κινητήρα κινείται γρηγορότερα. Αντίθετα, ελαττώνοντας τη συχνότητα, ο άξονας (ρότορας) του κινητήρα περιστρέφεται πιο αργά. Η UNIS Group εξειδικεύεται στις επισκευές ρυθμιστών στροφών, σερβοελεγκτών και συστημάτων ομαλής εκκίνησης (soft starters).

Πού χρησιμοποιείται ο ρυθμιστής στροφών;

Ο ρυθμιστής στροφών χρησιμοποιείται σήμερα σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Για παράδειγμα, ο ρυθμιστής στροφών χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των στροφών σε ιμάντες μεταφοράς και ανεμιστήρες, σε ανυψωτικούς μηχανισμούς και αντλίες, καθώς και στις κατεργασίες διάφορων υλικών, όπως του ξύλου και του μετάλλου, όπου οι μεταβλητές στροφές είναι σημαντικές. Στις περιπτώσεις αυτές, οι στροφές είναι δυνατό να μεταβάλλονται με τη χρήση ρυθμιστής στροφών.

Πλεονεκτήματα του ρυθμιστής στροφών

Ένας ρυθμιστής στροφών προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, παρέχει:

  • εξοικονόμηση ενέργειας,
  • σταθερή τάση και συχνότητα,
  • προστασία του κινητήρα,
  • λιγότερες μηχανικές καταπονήσεις της εγκατάστασης,
  • βελτιωμένη παραγωγικότητα και ποιότητα.

Επισκευές ρυθμιστών στροφών

Η UNIS Group διαθέτει πολυετή εμπειρία στις επισκευές ρυθμιστών στροφών και αναλαμβάνει την επισκευή παλαιών και νέων μοντέλων.   Με πάνω από 300 ειδικά σχεδιασμένες ρυθμίσεις δοκιμών, είμαστε σε θέση να υποβάλλουμε σε δοκιμές ένα τεράστιο φάσμα ηλεκτρονικών συσκευών διαφόρων τύπων και μαρκών, όπως Siemens, ABB και Danfoss.  Κάθε επισκευή ρυθμιστή στροφών ισχύος έως 110 kW συνοδεύεται από εγγύηση με διάρκεια έως και 2 έτη.

Εγγύηση με διάρκεια έως και 2 έτη

Επείγουσες επισκευές

«Χωρίς αποκατάσταση δεν καταβάλλεται πληρωμή»

150.000 ανταλλακτικά