Επισκευές με διετή εγγύηση*

18 Ιανουάριος 2017

Επισκευές με διετή εγγύηση*

Από τον Ιανουάριο του 2017, η UNIS Group έχει καθιερώσει βασική εγγύηση για όλες τις επισκευές με διάρκεια 2 ετών*

Η UNIS Group προσφέρει υπηρεσίες επισκευής με εγγυημένη ποιότητα. Ως διεθνής οργανισμός παροχής υπηρεσιών σέρβις, επισκευάζουμε βιομηχανικά ηλεκτρονικά ακολουθώντας πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας. Θέλουμε να μοιραστούμε την εμπιστοσύνη στην ποιότητά μας με τους πελάτες μας, γι’ αυτό και κάνουμε τα λόγια μας πράξη: από την 1η Ιανουαρίου 2017, η UNIS Group προσφέρει βασική εγγύηση για τις επισκευές με διάρκεια 2 ετών*.

Με αυτήν την επέκταση της περιόδου εγγύησης προσδίδουμε μια νέα διάσταση στις υπηρεσίες μας. Κατά κανόνα, στον κλάδο μας, οι επισκευές των βιομηχανικών ηλεκτρονικών συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας 12 μηνών. Εμείς διαθέτουμε την πείρα και τις γνώσεις που απαιτούνται για την εξειδικευμένη επισκευή και δοκιμή εξοπλισμού, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας των κατασκευαστών. Προσφέρουμε ποιότητα και υποστηρίζουμε στο έπακρο την ποιότητά μας.

* Η διετής περίοδος ισχύος της εγγύησης για τις επισκευές ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2017. Υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον όρο των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.