Μια μοναδική υπηρεσία επισκευής για το τροφοδοτικά

12 Απρίλιος 2017

Στο εξής, η UNIS Group σας προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία επισκευής για τροφοδοτικά! Η UNIS Group διαθέτει όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για την επισκευή των τροφοδοτικά. Για τους σκοπούς της δοκιμής ενός επισκευασμένου τροφοδοτικού, αναδημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα στεγνώματος με UV, μαζί με το απαιτούμενο λογισμικό, το σύστημα ψύξης των λαμπτήρων και τη Διασύνδεση Ανθρώπου-Μηχανής (HMI), προκειμένου να αναπαραστήσουμε τη λειτουργία του συστήματος. Χάρη σε αυτήν τη μοναδική διάταξη δοκιμής, είμαστε σε θέση να υποβάλουμε σε διεξοδικές δοκιμές τα επισκευασμένα τροφοδοτικά και να εγγυηθούμε τη σωστή λειτουργία των τροφοδοτικά.

Τα συστήματα ξήρανσης με υπεριώδη ακτινοβολία (UV) αναπτύσσονται για τη βιομηχανία εκτύπωσης. Αυτά τα συστήματα στεγνώματος είναι σχεδιασμένα ώστε να επιτρέπουν το γρήγορο στέγνωμα υγρών που είναι ευαίσθητα στο υπεριώδες φως. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το μελάνι που χρησιμοποιούν οι εκτυπωτές για το τύπωμα των εφημερίδων και των περιοδικών.

Σε ένα πιεστήριο, υπάρχουν πολλοί σταθμοί εκτύπωσης ο καθένας από τους οποίους εφαρμόζει μελάνι διαφορετικού χρώματος στο χαρτί. Εκεί, χρησιμοποιούνται ισχυροί λαμπτήρες UV για το στέγνωμα του μελανιού μεταξύ δύο σταθμών εκτύπωσης. Αυτές οι μονάδες, οι επονομαζόμενες “μονάδες στεγνώματος”, επιτρέπουν τη γρήγορη και διαδοχική εφαρμογή πολλαπλών στρώσεων μελανιού, χωρίς να λερώνουν τον εξοπλισμό του πιεστηρίου.

Οι ισχυροί λαμπτήρες UV των συστημάτων στεγνώματος ελέγχονται από το ένα ηλεκτρονικό τροφοδοτικό που σχεδιάστηκε ειδικά για το σκοπό αυτό. Συνήθως, σε ένα πιεστήριο χρησιμοποιούνται πολλά τροφοδοτικά, με τον ελεγκτή τοποθετημένο στην κύρια μονάδα (master) και συνδεδεμένες σε αυτήν πολλές υποτελείς μονάδες (slave).

Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε έναν βιώσιμο τρόπο για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής αυτών των συστημάτων.

Οφέλη υπηρεσίας επισκευής:

  • Μειώνετε το κόστος
  • Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των συστημάτων UV που ήδη διαθέτετε
  • Μπορείτε να αναβάλετε για αργότερα την αγορά καινούριων εξαρτημάτων
  • Η μοναδική διάταξη δοκιμής μας εγγυάται τη σωστή λειτουργία
  • Περιλαμβάνεται εγγύηση 1 έτους

Ενδιαφέρεστε;

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι μπορούμε να κάνουμε για σας, επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που σας προσφέρουμε.